ALU-SIGN táblarendszerek

 

Az Alu-Sign egyszerű letisztult formavilágával, ugyanakkor elegáns megjelenésével ideális eszköz felirati rendszerek megjelenítéséhez. A profilok megfelelő megoldást nyújtanak Önnek akár kültéri, akár beltéri táblarendszer kialakításához. 

A termékcsaládok széles választéka minden igényt kielégít, szem előtt tartva a mai kor stíluselemeit.
Műszaki adatok (pdf)

 


 

Alu-Sign INDOOR beltéri táblarendszerek

 

Az elemes INDOOR sínrendszer elegáns és könnyen szerelhető, kombinálható. 

Attraktív de visszafogott formatervezése egyidejűleg biztosítja a figyelem felkeltést, és a környezethez való illeszkedést.
Az Alu-Sign a beltéri sínrendszerek széles választékát nyújtja minden alkalmazáshoz, az egyszerű névtábláktól az útbaigazító rendszerekig. A profilválaszték sínes kialakításban 15, 31, 45, 62 és 93 mm, míg a sín nélküli, „sima” változat 15, 31, 45, 62, 93, 125, 156, 187, 218 és 250 mm szélességig terjed.
A profilok felszerelése, a műanyag záróvégek használatával egyszerűen és gyorsan megoldható. Igény esetén, táblákat különböző formájú alumínium oldalzáró profilokkal kombinálhatjuk. (szögletes, háromszög, íves). 
Műanyag, háromszög alakú záróvég segítségével asztali, a kétoldalas műanyag záróvég felhasználásával falra merőleges információs táblát is készíthetünk. 
Az Alu-Sign modulok feliratozása különféle módon lehetséges. Egyszerű és gyors megoldásként nyomtatott anyagokkal, vagy az elegánsabb megjelenést biztosító gravírozott táblák felhasználásával. A „nem sínes” profilok esetében, az alumínium felületet festhetjük, vagy ragaszthatunk rá „dekorfóliát”.
A nyomtatott, papír alapanyagú feliratok védelme érdekében műanyag, védő burkolatot ajánlunk.
Eloxált felülettel raktárunkból megvásárolható, festett vagy „nyers alumínium” kivitelben rendelhető.

Részletes leírás (pdf)

alusign indoor_csoport

 


 

Alu-Sign OUTDOOR kültéri táblarendszerek

 

A kültéri tájékoztatás, látogatók, ügyfelek útbaigazításának legjobb eszköze a könnyen szerelhető Outdoor rendszer. Kimagaslóan tartós, és garantáltan ellenáll szélsőséges időjárási körülményeknek. 
Összeállítása 60 és 90 mm-es kör, illetve 80 mm-es négyzet keresztmetszetű oszlopokkal, valamint összekötő, távtartó profilokkal egyszerűen megoldható. A megbízható erős rögzítéseket, az erre a célra kialakított klipsz biztosítja. A távtartó, összekötő elemek választéka szinte minden megoldáshoz segítséget nyújt. Méretük 32 mm-től a 46,60, 100, 150 mm-en át 250 mm-ig terjed. Lehetőség van az irányító táblák összefűzésére, tetszőleges szögben történő elfordítására, igény esetén csillagpontos kialakítására. A feliratozott táblák, grafikák rögzítése többféle módon lehetséges. Ragaszthatjuk, fúrhatjuk a már említett távtartó elemekhez, vagy a „nútos” profilkialakításnak köszönhetően, 8 mm vastagságig a láb és távtartó profilokba beilleszthetjük. Eloxált felülettel raktárunkból megvásárolható, festett vagy nyers alumínium kivitelben rendelhető.

Részletes leírás (pdf)

alusign outdoor_csoport  

 


 

Alu-Sign PLATO táblarendszerek


A Plato 

A Plato használatával leegyszerűsödik a változások kezelése. Szerelése, összeállítása egyszerű gyorsan elvégezhető, a feliratok, grafikák könnyen cserélhetők.
A Plato a mai kor elvárásainak megfelelő rendszer, letisztult íves eloxált formája, igény esetén átlátszó tükröződésmentes víztiszta műanyag burkolattal kiegészíthető. A garfika felületét védő műanyag borítás, tapadókorongok segítségével könnyen eltávolítható.
A profilválaszték 90, 120, 150, 210, 300 mm-es elemekből áll. A Plato falra szerelhető vagy kiegészítő tartóelemmel egy- és kétoldalas változatban asztalra állítható.
A profilok eloxált felülettel raktárunkból megvásárolhatók, illetve nyers alumínium vagy festett kivitelben rendelhető. Rögzítése ragasztással vagy csavarozással lehetséges.


Plato+

A Plato+ szögletesebb profilkialakítása eltér a Plato alaptipus formavilágától. Műanyag oldalzárókkal, valamint a hátoldalon merevítő idom kialakítással rendelkeznek, amely az installáláskor nyújt segítséget. 
A Nyomtatott anyag (pl.:papír) védelmére szintén műanyag védőburkolat alkalmazható.  
„Nyomtassa ki, helyezze az alumínium keretbe és már kész is a dekoratív felirat!” 
A profilválaszték 75, 105, 150, 210, 300 mm-es elemekből áll.
Eloxált felülettel raktárunkból megvásárolhatók, illetve nyers alumínium vagy festett kivitelben rendelhető.
Kétoldalas ragasztóval vagy csavarozással falra, síkfelületre szerelhető.

Részletes leírás (pdf)

alusign plato_csoport 

 


 

Alu-Sign TOTEM táblarendszerek

 

A Totem stabil, látványos és impozáns megjelenésű kültéri táblarendszer. Tervezésekor figyelembe vették a szélsőséges időjárási körülményeket is. Ezért az eloxált alumínium szerkezet, erős szélviharnak és csapadéknak is ellenáll. 
A TOTEM sorozatot a Globe, Totem Clam és Pylone típusok alkotják.

A GLOBE 


Felépítése két fő részből áll. A „keret profilok”, melyek a dekoráció hordozó anyagának rögzítésére használhatók, 85, 135 és 180 mm szélességben vásárolható. Ezen méretek valamelyikének felhasználásával tudjuk egy zárt doboz (pl. világító tábla) vastagságát meghatározni. A lábak vagy más néven tartószerkezet, egy merevített alumínium profilból és egy szintén alumínium félköríves külső burkolatból állítható össze. 
Igény esetén a tartószerkezet kör alakú, „oszlopszerű” kialakítása is lehetséges.
Összeállítható falra szerelt, vagy „önhordó” lábakon álló változatban.
Eloxált, festett vagy „nyers alumínium” felülettel rendelhető.


A TOTEM CLAM


Felépítés: 60 vagy 90 mm átmérőjű kör alakú tartóoszlopok, melyek egy speciális profil kiegészítésével alkalmassá válnak ívelt hordozó felületek kialakítására. 
A felhasználható ívelt táblaanyagok, „lemezek” vastagsága 3-6 mm. Az így készített „tábla”, a síkfelülethez képest kisebb légellenállásának köszönhetően, alkalmas nagyobb méretű reklámok, grafikák megjelenítésére. 
Eloxált, festett vagy „nyers alumínium” felülettel rendelhető. 

A PYLONE 


A repülőgépszárny formához hasonlítható profilok nem igényelnek összeszerelést. 
Csak a rögzítését és a profil lezárását kell megoldani, s már is kész az impozáns hordozó felület. A 300 mm és 400 mm széles táblák beltéri és kültéri alkalmazása egyaránt lehetséges.
Grafika, felirat megjelenítése ragasztható fóliával, vagy a felület festésével ajánlott.
Eloxált, festett vagy „nyers alumínium” felülettel rendelhető.

Részletes leírás (pdf)

alusign totem_csoport 

 


 

Alu-Sign HIGHLIGHT megvilágított táblák

 

A forradalmian új, árnyékmentes világító rendszer egyedülálló és takarékos, mégis feltűnés nélkül ellátja feladatát.
Az est beköszönte után is biztonságban a cégéhez kalauzolja a látogatókat.

Típusok:
HL illuminator
HL 110
HL 170

HL 110 és HL 170 alapmodellek tartozékokkal tovább bővíthetők. Amíg a
HL ILLUMINATOR 100 mm-es kültéri panelra, addig a HL 110-es és a HL 170-es modell konzolra szerelhető fel.

A standard 6000 mm profilhosszúság csatlakozó idomokkal
12000 mm-esre növelhető.

Akár egy- vagy kétoldalas világító tábláról, akár extra időjárásálló változatról legyen szó, a megvilágított táblát az igényeknek megfelelően lehet alakítani. Sima és eloxált kivitelben, opcionálisan kör és négyzet alakú záródugóval rendelhető. A világítás szabadon állítható, a követelményeknek megfelelően.

A táblák használata többfunkciós, a bolti vagy cégreklámokon túl mozgó konzolokra is felszerelhetők, energia felhasználásuk pedig különlegesen alacsony.

Részletes leírás (pdf)

alusign highlight_csoport 
 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.