Forgalmazott Bélyegzők és Kiegészítők

 
Az alábbi felsorolásban kis ízelítőt talál az általunk forgalmazott bélyegzőkből és kiegészítőikből, ezeken kívül bármilyen típust, alkatrészt (pl.: cserepárnát), kiegészítőt, rövid határidővel beszerzünk.
 
 
A távol-keleti gyártók közül a Taiwani székhelyű Shiny követi leginkább az európai bélyegzős divatirányzatokat. Szín és formaválasztékot, kellemes használhatóságot ötvözi a mérsékelt árakkal.

 magunkrol_colop COLOP bélyegzős termékek
 
A legnépszerűbb, és egyben legnagyobb forgalmú termékcsoport. Az osztrák gyártó gyakorlatilag szinte minden irodai bélyegzési feladatra megoldást nyújt, a hagyományos „nyeles” kézi bélyegzőktől a modern önfestékező bélyegzőkig. A dátumos és dátum nélküli bélyegzők közül a normál irodai használatra műanyagházas, fokozott igénybevételre fémházas bélyegzőket, irodán kívüli használatra zsebbélyegzőket kínálunk. A méretválaszték világszerte egyedülállóan széles. A kreatív termékfejlesztésnek köszönhetően a termékcsoportok közül többet világelsőként és szabadalmakkal védve hozott forgalomba a COLOP. A Colop bélyegzők leggyakrabban használt modelljeihez cserepárnát és egyéb kiegészítőket, azonnal raktárról tudunk biztosítani.
 magunkrol_reiner REINER fém- és elektromos bélyegzők
 
 
A precíziós fémszerkezetű és fém nyomófelületű kézi sorszámozó bélyegzők az irodák és nyomdák kedvelt eszközei. A széles választéknak köszönhetően gyakorlatilag minden kézi sorszámozási igényre megoldást nyújtunk.
Az elektromos bélyegzők elsősorban olyan feladatokra használhatók, ahol a hibamentes és pontos jelölés kiemelkedő fontosságú. Ilyen feladat például az iratok banki érkeztetése.
A német gyártó precíziós termékeinek folyamatos működtetését állandó szervizszolgálatunk garantálja.
NORIS, COLOP és KORES bélyegzőfestékek
 
A bélyegzők széleskörű felhasználása során rendszeresen előfordul, hogy vásárlóink nemcsak papírra kívánnak bélyegezni. Ezekben az esetekben rendszerint különleges bélyegzőfestékekre van szükség. Minden gyakran előforduló igényre található speciális festék. Bélyegzőink így az élelmiszeripartól a fém- és műanyag-feldolgozóipar különféle területein keresztül a biztonsági alkalmazásokig számos helyen sikerrel alkalmazhatók.
 magunkrol_dombor Dombornyomók
 
Másik ismert nevük a szárazbélyegző. Azokban az esetekben alkalmazzák a gyakorlatban, amikor a hagyományos „festékes” bélyegzési eljárásoknál nagyobb biztonság, vagy az exkluzivitás elérése a cél. Legnagyobb felhasználói az ügyvédi, közjegyzői és könyvvizsgálói kamarák tagsága. A szárazbélyegző egyike a legmagasabb elfogadottságú hitelesítési eljárásoknak.
 magunkrol_pecsetviasz Pecsétviaszok
 
Napjainkban a pecsétviaszt attraktív megjelenése miatt elsősorban különleges, egyedi hatások elérésére használják. A teljes eljáráshoz nemcsak többféle színű viasz, hanem a viaszok olvasztásához készülékek, a viasz pecsételéséhez pecsétnyomók is rendelhetők.

 

traxxTRAXX /STAMPY/ bélyegzők
 
A távol-keleti gyártmányok közül a kínai importból származó Traxx (Stampy) bélyegzőket kimondottan európai igények kielégítésére szabták. A piacon lévő bélyegzők közül ezen gyártmány minden darabja kiemelkedően jól pozicionálható, azaz a bélyegző lenyomatot pontosan lehet elhelyezni az iraton. Külső megjelenésében a funkcionális, visszafogott design jellemzi, a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége tartósságot eredményez. Ár-érték arány szempontjából leginkább piacképes termékcsalád. Fekete külső színben kerül forgalomba.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.